رفع بوی بد فاضلاب سینک ظرفشویی

رفع بوی بد سینک ظرفشویی با 9 روش فوری

سینک ظرفشویی قلب هر آشپزخانه ای است. همه ما دوست داریم آشپزخانه هایمان بوی تازگی و تمیزی بدهد. به خصوص مکانی که غذایمان را در آنجا درست میکنیم. هیچ چیز بدتر از سینک ظرفشویی که بوی فاضلاب میدهد نیست!

به همه پسماند مواد غذایی، زباله ها، تفاله چای و قهوه و خیلی چیزهای دیگری که داخل سینک میریزید فکر کنید. به این ترتیب متوجه می شوید که خیلی از مشکلات به دلیل فاسد شدن این مواد در لوله میباشد. البته ممکن است بوی بد از سینک به دلیل لوله کشی معیوب و اشکالاتی در سیفون زیر ظرفشویی نیز باشد.

در این مقاله، علت ایجاد بوی فاضلاب سینک ظرفشویی، چگونگی خلاص شدن از شر آن و جلوگیری از بازگشت آنها را بررسی خواهیم کرد.

9 روش از بین بردن بوی بد سینک ظرفشویی

چطور از شر بوی بد فاضلاب سینک آشپزخانه خلاص شویم؟

در ادامه برخی از روش های رفع بوی فاضلاب سینک ظرفشویی را آموزش داده ایم که میتوانید برای خلاص شدن از شر این بوی بد از آنها استفاده کنید. 3 روش اول اثبات شده هستند و نیاز به تجربه دارد تا بتوانید آنها را تشخیص داده و رفع کنید. 5 روش بعدی برای مواردی که مشکل بوی سینک خیلی جدی نیست، موثر هستند.

1. بررسی سیفون زیر سینک ظرفشویی

سیفون یا شترگلو، قسمت منحنی لوله در زیر سینک است که شبیه “P” یا “U” است. کار این قسمت جدا کردن خط لوله اصلی از لوله سینک می باشد تا گاز فاضلاب داخل خانه نیاید. شترگلو یا سیفون با نگه داشتن آب، وظیفه جلوگیری ورود بوی فاضلاب از سینک را دارد. اگر سیفون خشک باشد، باعث می شود بوی فاضلاب از سینک خارج شود. اگر سینک به طور منظم استفاده می شود، می توانید تبخیر آب را به عنوان علت بوی بد سینک در نظر بگیرید.

برای رفع بوی فاضلاب سینک ظرفشویی باید اول از همه سیفون را بررسی کنید تا به خوبی و درست نصب شده باشد. گاهی اوقات یک درز کوچک در اطراف اتصالات میتواند باعث ورود گاز سپتیک از سینک شود. سیفون را به خوبی درزگیری کنید و اگر نیاز به تعویض واشرهاست این کار را با دقت انجام دهید.

علاوه بر این، به دلیل گیر کردن برخی مواد و زباله ها در این قسمت، میتواند فاسد شدن مواد یا گرفتگی، علت اصلی بوی فاضلاب سینک ظرفشویی باشد. برای حل این موضوع، سیفون را باز کنید و هر چیز اضافی را از داخل آن بشویید و تمیز کنید. دوباره سیفون را نصب کنید. به احتمال زیاد مشکل برطرف خواهد شد.

2. باز کردن گرفتگی لوله فاضلاب سینک

گرفتگی لوله فاضلاب سینک میتواند دلیل دیگر ایجاد این بوی بد باشد. بررسی کنید که آیا سرعت تخلیه آب کند است یا خیر. در صورت کند بودن تخلیه و یا پس زدن آب، حتما گرفتگی را رفع کنید تا این مشکل برطرف شود. اگر نیاز به کمک گرفتن از لوله بازکنی حرفه ای بود حتما این کار را انجام دهید.

3. مسدود یا معیوب بودن لوله ونت

گاهی اوقات ممکن است بوی فاضلاب سینک ظرفشویی هنگام وزش باد یا بارندگی احساس شود. این موضوع به دلیل مسدود بودن یا اشکال در لوله ونت رخ می دهد. لوله ونت در پشت بام را بررسی کنید تا ارتفاع مناسبی داشته باشد. ارتفاع این لوله باید از 1/5 متر بیشتر باشد و سر آن باید زانویی نصب شده باشد.

4. جوش شیرین و سرکه

برای رفع بوی فاضلاب سینک با روش فوری یک فنجان جوش شیرین در لوله سینک بریزید و 1 لیوان سرکه سفید روی آن خالی کنید. 30 دقیقه صبر کرده و سپس 1 کتری آب جوش در لوله بریزید. این کار باعث از بین رفتن ذراتی می شود که فاسد شده و به لوله چسبده اند. موارد زیادی وجود داشته که استفاده از این روش باعث رفع بوی بد فاضلاب سینک شده است.

5. آب داغ و صابون ظرفشویی

برای رفع فوری بوی فاضلاب سینک ظرفشویی خروجی سینک را با یک درپوش ببندید و حداقل تا نیمه آن را با آب داغ پر کنید. مقداری صابون ظرفشویی را داخل آب بریزید و خوب هم بزنید تا کف کند. حالا درپوش سینک را بردارید تا آب با فشار تخلیه شود. این کار به رفع بوی فاضلاب از سینک و همچنین لوله داخل دیوار کمک میکند.

6. پوست مرکبات، یخ و نمک

چند تکه یخ و یک مشت نمک را در لوله سینک بریزید. یخ و نمک تکه‌های غذا را از دیواره لوله جدا میکند. این کار را با قرار دادن چند پوست مرکبات در لوله سینک برای خوشبو کردن انجام دهید. بعد از 30 دقیقه یک کتری آب جوش در لوله بریزید. هنگامی که لوله سینک شما تمیز شد، اگر بو همچنان ادامه داشت، احتمالاً مشکل لوله کشی دارید.

7. فنر زدن لوله و رسوب زدایی

فنر زدن همیشه جزئی از خدمات رفع بوی فاضلاب در شرکت های لوله بازکنی است. شما هم خودتان میتوانید این روش را امتحان کنید. برای رفع بوی فاضلاب سینک با فنر میتوانید یک فنر 5 متری دستی از فروشگاه تهیه کنید. سپس سیفون زیر سینک را از قسمتی که به لوله داخل دیوار متصل شده جدا کنید. سر فنر را وارد لوله کنید و کم کم و با احتیاط آن را به جلو هل دهید تا تقریبا دو متر داخل لوله فرو رود. حالا شروع به عقب و جلو کردن فنر، فشار آوردن و چرخاندن آن کنید تا هر چیزی مثل رسوب و پسماند مواد غذایی چسبیده به لوله را جدا کنید.

فنر را بیرون بکشید و سیفون را به لوله متصل کنید. حالا سینک درپوش سینک را قرار دهید و آن را پر از آب و پودر لباسشویی کنید و خوب بهم بزنید تا کف کنید. سپس درپوش را بردارید تا آب و کف همه چیز را بشوید و بوی فاضلاب سینک از بین برود.

8. محلول لوله بازکن

یک محلول لوله بازکن تهیه کنید و طبق دستوری که روی برچسب محصول نوشته شده، آن را داخل لوله سینک بریزید و 1 ساعت صبر کنید. حالا قسمتی از سیفون که به لوله فاضلاب دیوار سینک متصل شده را جدا کنید. یک فنر دستی حدودا 5 متری آماده کنید و سر آن را داخل لوله قرار دهید. بصورت چرخشی فنر را به داخل لوله هدایت کنید. فنر را بچرخانید و تکان دهید تا هر چیزی که به لوله چسبیده جدا شود. فنر را بیرون بکشید و سیفون را نصب کنید. در آخر برای تمیز کردن لوله یک کتری آب جوش در سینک خالی کنید.

از این روش میتوانید برای رفع بوی بد فاضلاب توالت هم استفاده کنید.

9. تماس با متخصص رفع بوی فاضلاب سینک

گاهی اوقات مشکل جدی تر از این حرفاست و هیچ راه کار خانگی برای رفع بوی بد سینک ظرفشویی موثر نیست. به همین خاطر نیاز به متخصص حرفه ای دارید تا با بررسی دقیق، مشکل را پیدا کند و آن را رفع نماید. از آنجایی که از بین بردن بوی بد سینک آشپزخانه کار تخصصی است و باید توسط کسی که تجربه کافی در این زمینه داشته باشد، انجام شود، پیشنهاد میکنیم حتما از یک فرد مجرب کمک بگیرید.

علت بوی بد سینک ظرفشویی

علت بوی بد سینک ظرفشویی

سه دلیل اصلی وجود دارد که باعث می شود سینک ظرفشویی شما بوی بد بدهد:

1. تجمع مواد غذایی و زباله در لوله فاضلاب: هر چیزی که در سینک آشپزخانه میریزید، می تواند به کناره های لوله ها بچسبد یا در سیفون گیر کند. و با گذشت زمان، باکتری ها باعث پوسیدگی و ایجاد بوی بد آن شوند.

2. نشت گازهای فاضلاب از لوله های سینک: اگر به دلیل نشتی یا تبخیر، آب در لوله ها، گازهای فاضلاب از اتصالات لوله یا به دلیل نداشتن سیفون به منزل نشت پیدا کنند، باعث ایجاد بوی بد فاضلاب سینک آشپزخانه می شوند.

3. گرفتگی فاضلاب: گاهی اوقات یک گرفتگی لوله فاضلاب جزئی و کوچک هم میتواند باعث انتشار بوی فاضلاب از سینک آشپزخانه شود.

در برخی موارد خاص، بوی بد فاضلاب آشپزخانه به دلیل برگشت گاز از لوله ونت ایجاد می شود. اگر فکر می کنید این مشکل شماست، مقاله ما را در مورد 5 روش رفع بوی بد فاضلاب در خانه را بخوانید.

چطور از بوی بد سینک جلوگیری کنیم؟

چطور از بوی بد سینک جلوگیری کنیم؟

جلوگیری از بوی بد سینک ظرفشویی آسان است. تنها چیزی که نیاز دارید چند عادت خوب و نگهداری معمولی است. موارد زیر را امتحان کنید:

  • برای جلوگیری از ورود پسماند غذا و زباله ها به لوله سینک، از صافی و توری استفاده کنید.
  • از ریختن چربی یا روغن در لوله فاضلاب ظرفشویی خودداری کنید. میتوانید روغن ماهیتابه را در کیسه پلاستیکی خالی کنید.
  • هر بار که کتری را می جوشانید، آب باقیمانده را در سینک بریزید تا باکتری ها از بین بروند.
  • تقریباً هفته‌ای یک‌بار جوش شیرین و سرکه را در سینک بریزید، یا اگر مدتی از سینک خود استفاده نمی‌کنید، حتما این کار انجام دهید.

شرکت آقای لوله بازکن سال هاست در این زمینه فعالیت میکند و در این سال ها صدها پروژه را با موفقیت انجام داده و بصورت تضمینی بوی بد سینک را رفع کرده است اگر میخواهید از شر این بوی بد خلاص شوید، همین حالا با شماره پشتیبانی تماس بگیرید.

سوالات متداول

علت بوی بد سینک ظرفشویی چیست؟

دلایل مختلفی وجود دارد که باعث می شود بوی فاضلاب از سینک خارج شود. رایج ترین آنها معیوب بودن لوله کشی، شترگلو، گرفتگی در لوله فاضلاب، فاسد شدن مواد اضافی در لوله و اشکال در لوله ونت می باشد.

چطور بوی بد فاضلاب سینک آشپزخانه را از بین ببریم؟

برا اینکار میتوانید از 9 روشی که در این مطلب آموزش داده ایم استفاده کنید.

اگر بوی فاضلاب سینک با روش های خانگی رفع نشد چه کار کنیم؟

شرایطی وجود دارد که باعث می شود بوی بد فاضلاب سینک ظرفشویی با روش های خانگی از بین نرود. اینگونه مشکلات جدی است و نیاز به متخصص دارد تا با بررسی دقیق و یافتن مشکل آن را بصورت حرفه ای رفع نماید. پیشنهاد میکنیم در چنین شرایطی حتما با یک تخصص تماس بگیرید.

4.2/5 - (19 امتیاز)
معرفی به دوستان
تلگرام
توییتر
راهنمای مطالعه

5 پاسخ

    1. سلام
      بارها تو مطالب مختلف گفتیم که تاثیر داشتن این روش ها بستگی به وضعیت مشکل شما هم داره. ممکنه مشکل شما جدی باشه و این روش ها تاثیری در رفع اونها نداشته باشه. تو این شرایط باید با یه لوله بازکن یا لوله کشی که تو رفع بوی فاضلاب تخصص داره تماس بگیرید.

  1. سلام
    ممنون مطالبتون برای رفع بوی بد ظرفشویی مفید بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *